שמרית לובלסקי ושף קובי פרסול
"גם לפתח תקווה יש בית ספר קולינרי"
צילום: תמר רוזן
"אנו אוהבים ומאמינים בעיר, בתושבים ובחוויית אירוח ובישול", מספרת שמרית לובלסקי, מנהלת בית הספר שפי'ז בפתח תקווה, שהקים אביה שמואל לנגסנר. בית הספר המקצועי לבישול ואפייה נוסד לפני כשש שנים, לאחר הקמה והבאה של רשת "לגעת באוכל", מחלוצות הקולינריה בעשור האחרון. "המשפחה שלנו אוהבת לארח, כפי שאומרים 'לפתוח שולחן'. בהקמת בית הספר חרטנו על דגלנו מקצועיות המאפשרת להגיע לקהל הפרטי עם חוויות קולינאריות מגיל 9 ועד 120, קורסי בישול ואפייה לילדים ונוער, וכן סדנאות גיבוש למשפחות, ארגונים וחברות וכמובן הכשרות מטעם משרד העבודה. החזון שלנו הוא הגשמת חלומות לחולמים אוכל, הן בפן המקצועי – השתלבות בשוק העבודה – הן בפן החווייתי", מספרת שמרית. בראש המשפחה עומדים ההורים יהודית ושמואל ולצידם הילדים והנכדים. לרגל המיזם הצטלמה שמרית לצד שף הבית קובי פרסול.
מטבח מרוקאי